Hallo allemaal ik zal me even voorstellen.

 

Ik ben Angela Mettler-Koppen 41 jaar oud getrouwd met Kees Koppen en moeder van Joe.

 

Ik beoefen al een aantal jaar crossfit maar ik ben nog lang niet waar ik wil zijn.

Jordy is al een paar jaar mijn trainer/coach en ik heb een heel goed gevoel bij hem.

Hij haalt het beste in mij naar boven. Van het eerst niet kunnen hangen aan de stang tot mijn angst overwinnen van springen op de box of over de stang springen.

Sommige dingen maken mij dan onzeker maar Jordy probeert je dan toch weer uit te dagen om beetje voor beetje toch verder te gaan.

Dit jaar heb ik weer meegedaan met de crossfit games. Het was twee jaar geleden dat ik had

meegedaan en was dan ook erg benieuwd hoe het zou gaan.

Twee jaar geleden had ik voor het eerst met moeite jumping pullups gedaan en dan moest ik na twee keer weer loslaten en opnieuw beginnen.

Ben ik gegroeid? ik dacht het wel! dit jaar waren ze er weer jumping pullups nu had ik maar een paar no reps. En totaal wel 45 jumping pullups gedaan. Er is vooruitgang.

Ik ben blij dat ik 2x per week mag sporten bij Crossfit Meijerijstad en dit jaar hebben we weer nieuwe doelen hopelijk straks eindelijk een pullup en nog meer wat ik nu nog niet kan.

Maar ik zeg altijd je bent nooit te oud om te leren.

Ik ben blij met Jordy als coach en met deze sportschool, iedereen wordt gewaardeerd wie hij/zij is en daar gaat het om. Iedereen heeft een eigen doel en eigen niveau. Hier mag/kan iedereen ook zichzelf zijn en dat maakt het een geweldige sportschool!

Ik zie jullie graag bij crossfitt Meijerijstad.

 

Groetjes Angela