Hoi sportievelingen,

Laat ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Bas van Gaal 30 jaar oud en woon in Schijndel.  Hier woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen Rens en Iris.

Ik ben werkzaam bij bouwbedrijf van Stiphout uit Sint Oedenrode als assistent uitvoerder.
Sporten is mijn grote hobby dit doe ik ook al heel mijn leven meerdere keren in de week.
Toen ik 15 was speelde ik mijn eerste wedstrijd voor het eerste voetbal elftal van VV Irene (Gemonde).  Na 7 jaar daar te hebben gevoetbald vond ik het wel tijd voor een volgende uitdaging.

Toen heb ik de overstap gemaakt naar avanti31 in Schijndel hier heb ik 8 seizoenen gevoetbald in het eerste elftal maar door het drukke gezinsleven hebben we de keuze gemaakt dat het mooi geweest was en na zoveel jaar maar te stoppen met voetbal.
Stoppen met sporten was echter geen optie dus zijn we iets anders gaan zoeken.
iets wat we samen konden gaan doen en wanneer het ons uitkwam ipv op vaste tijden.

Miranda deed al fitness dus ben ik dat maar mee gaan doen maar na een jaar vond ik toch wel dat ik daar ook iets miste en via Anika (mijn zus) en Peter (mijn oude trainer bij Avanti) ben ik bij Jordy/crossfit Meierijstad  terecht gekomen. Ik kan wel zeggen dat dit een geweldige keuze is geweest!!!

Het is zo fijn hier te sporten er is zoveel plezier, motivatie, sfeer, kennis en super begeleiding. Ik zou iedereen aanraden het is een keer te gaan proberen en ik denk dat er heel veel metsen meteen verkocht zijn ik in ieder geval wel!!!!!!!

succes Jordy het is plezierig bij crossfit meierijstad te sporten.

Iedereen veel sport plezier.

met vriendelijke groet,

Bas van Gaal