Hallo mijn naam is Bo, 28 jaar en ik woon in Schijndel. Op dit moment ben ik werkzaam in de psychiatrie als leerling verpleegkundige.
Voordat ik terecht kwam bij crossfit Meijerijstad, heb ik eerst een aantal jaren gesport in een sportschool. Mijn trainingen bestonden uit kracht en cardio en vooral mijzelf motiveren. Ik heb in de afgelopen vijf jaar vele persoonlijke doelen behaald waar ik trots op ben! Eind vorig jaar zat ik in een ‘sport dip’ het vijf keer in de week naar een sportschool gaan en een lijstje met oefeningen afwerken zorgde bij mij voor demotivatie. Ik had al eens vaker gehoord van de sport crossfit maar dacht altijd; nee dat is niks voor mij, totdat ik een proefles had gehad. Leuk! Hier krijg ik energie van! Ik wordt nu gemotiveerd om tot het uiterste te gaan waardoor ik nu weer progressie zie!
Ik ga nu 4 keer per week met erg veel zin naar Crossfit Meijerijstad,
Jordy weet wat mijn doelen zijn en houdt hier tijdens de les rekening mee.
Hij is een rustig en geduldig persoon die streeft naar de juiste uitvoering/techniek.
In de gym hangt een relaxte sfeer waarbij iedereen gewaardeerd wordt.
Tot snel!