Hi,

Mijn naam is Eva Burg, 23 jaar en woon in Den Bosch. Op het moment studeer ik Communicatie & Multimedia design aan Avans Hogeschool. Ik als student ben niet in het bezit van een auto daarom kom ik altijd met de bus. De box is op 5 minuutjes lopen van de bushalte. Voor iedereen bereikbaar dus!

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met Crossfit. Het eerste jaar trainde ik 1-2 keer per week, hierna is mijn passie voor Crossfit groter geworden. Ik raakte geïnteresseerd in wedstrijden maar durfde nog niet de stap te zetten om mee te doen. Nu train ik sinds ongeveer een jaar 4-5 keer per week en ben ik onlangs de programmering van Jordy gaan volgen.

De reden dat ik bij Crossfit Meierij stad ben gaan Crossfitten is omdat daar een super gezellige sfeer hangt. Deze sfeer heb ik bij geen een andere box gevoeld. Iedereen steunt elkaar, ongeacht het niveau.

Mijn doel is om volgend jaar mezelf te kwalificeren voor wedstrijden en het beste uit mezelf te halen. Hiervoor zal ik samen met Jordy nog heel wat technieken moeten oefenen, maar door het resultaat wat ik tot nu toe al heb behaald heb ik daar alle vertrouwen in.