Mijn naam is Gerrit kasteel,

37 jaar en Sportief Manager bij Het Sportlokaal in Arnhem.

3,5 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Crossfit. Meerdere keren per week was ik te vinden in de Crossfit box. Echter heb ik de afgelopen jaren niet het gevoel gehad dat ik echt als een Crossfitter aan het trainen was. Ik voerde de WOD’s uit, maar ik merkte dat ik lastige oefeningen (handstand push up’s, snatches, clean and jerk) uit de weg ging. Op den duur deed ik meer aan Fitness in een Crossfit box dan echt aan Crossfit. Ik hield me voornamelijk bezig met oefeningen zoals backsquat, bench press en deadlift.

Uiteindelijk kwam ik bij Jordy van den Broek terecht. Tijdens onze eerste afspraak hebben we uitgebreid gesproken over de te behalen doelen en wat hij hierin kan betekenen. Mijn doel was helder: ik wil Crossfitten! Dit betekende geen oefeningen overslaan, maar gewoon trainen zoals het hoort. Maandag 19 Juni 2017 zijn we van start gegaan. Aan het begin van iedere week ontvang je alle trainingen voor de desbetreffende week inclusief filmpjes met uitleg. De trainingen zijn gericht op de doelen welke je wilt behalen; dus een schema op maat!

Ik ben erg tevreden met het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald. De vooruitgang, welke ik vanaf Juni heb geboekt, is enorm en ik kan mezelf nu zeker wel een Crossfitter noemen! Ik ben inmiddels 4,5 maand onderweg met het schema en ben dan ook heel erg benieuwd waar ik over 4,5 maand weer zal staan.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg te spreken ben over de werkwijze van Jordy en de daarbij behorende schema’s. Eindelijk heb ik gevonden waar ik al lang naar op zoek was!

Gr, Gerrit Kasteel