Hoi allemaal,

Mijn naam is Lisette van den Broek (geen familie van trainer/coach Jordy) en ik ben momenteel 46 jaar jong. Overdag werk ik als assistent-accountant, ’s-avonds en in het weekend werk ik me geregeld in het zweet in de crossfit box.

“Vroeger” was ik nogal fanatiek in de zelfverdedigingskunsten (judo, hanmudo & hapkido heb ik jarenlang zelf beoefend en ook les in gegeven).

In 2013 ben ik begonnen met crossfit, als ondersteuning van mijn andere sporten.

In enkele jaren tijd, ben ik geleidelijk gestopt met de zelfverdediging (enerzijds omdat ik voor m’n gevoel uitgeleerd was, anderzijds omdat de nadruk kwam te liggen op technieken die ik minder leuk vond om mee bezig te zijn). In diezelfde tijd ben ik vaker crossfit gaan trainen.

Crossfit is een mooie sport. Door de afwisseling in lessen en de technieken waarin je steeds verder kunt leren, gecombineerd met het competitie-element, blijft het leuk! De deskundige begeleiding door Jordy is erg prettig en de groepen zijn klein, waardoor je je mede-sporters snel leert kennen.

Mijn doel is: de zwarte band in crossfit  Lekker bezig blijven:  steeds beter / sterker worden en samen gezellig sporten, met af en toe een wedstrijd.

Tot ziens op de Molendijk-Zuid!