Ik ben 34 jaar en de aanvoerder van ons Crossfit gezin!

Samen met mijn Vriendin en 2 dochters zijn we meerdere keren in de week in de Box te vinden en zelfs onze hond is door de box geadopteerd als Boxhond.

Ik ben in de zomer van 2015 na 8 jaar geen sport te hebben gedaan in aanraking gekomen met Crossfit. Net als vele andere was ik vanaf het begin gelijk verkocht en wilde het liefst elke dag trainen, Maar moest van heel ver komen en mijn lichaam en conditie weer helemaal opbouwen.

Door de crossfit kreeg ik ook zin om andere sportieve dingen te gaan oppakken voor ik het wist was ik dagelijks wel bezig met sport, crossfit, hardlopen, sportschool  en fietsen. Ik kwam ook graag mijn mede sporters aanmoedigen bij de verschillende wedstrijden zo als de Tiglon en The Open, maar durfde zelf niet de stap te zetten. Ik ga me zelf toch niet voor Schut zetten, moet nog zoveel leren en totaal niet klaar om mee te doen aan wedstrijden. Begin 2017 had ik me dan toch  door Jordy laten overhalen om mee te doen aan de kwalificatie van de Tiglon. Wat een mooie ervaring en wat super om te doen! Ondanks de spierpijn van een week wist ik dat ik dat zeker vaker wilde doen, maar dan moest ik wil anders gaan trainen en me beter gaan voorbereiden op de wedstrijd. Vanaf dat moment heb ik Jordy benaderd en zo is onze samenwerking ontstaan. Nu volg ik inmiddels al 1.5 jaar een persoonlijk plan bij Jordy en steun hij me om zowel mijn conditie als crossfitskills verder te ontwikkelen.  Verder hebben we ook al deel genomen aan diverse kwalificaties om zo ook wedstrijdervaring op te bouwen. Samen werken we naar het doel om vanaf 2019 als Masteratleet door een aantal kwalificaties heen te komen en dan ook echt op wedstrijden te kunnen deelnemen.

Ik ben super blij met de samenwerking met coach Jordy, hij is ervaren, professioneel en heeft ook  het geduld om iemand van mijn leeftijd en achtergrond nog skills bij te brengen.