Hey CrossFitters!!

Mijn naam is Michael van der Heijden
Vele zullen mij kennen via de tijd die we gezamelijk hebben doorgebracht in ‘The Box’ en tijdens andere events!!

Voor andere die me nog niet zo goed kennen… …Komt ie!!!

Ik ben nu 4 jaar geleden begonnen met CrossFit. In der tijd bij EBG gestart daar kennis gemaakt met deze bijzondere sport. Als diabetes pati├źnt gestart en door de tijd heen deze rotziekte kunnen overwinnen. Met behulp van vrienden en trainers!!! Jordy was hier een van!

Nu 4 jaar later hard op weg om weer terug te keren op niveau na blessures en ziekten. Tijdens events ben ik Judge! Dus ook tijdens de training en bij kwalificatie wedstrijden zal ik letten op een goed uitgevoerde beweging en mede CrossFit vrienden helpen om beter te worden en ze te motiveren en stimuleren tot een hoger niveau!

CrossFit is een community! Dat wil ik graag terug vinden bij CrossFit Meierijstad!

C y’all @CrossFitMeierijstad

#eenvoorallen #allenvooreen #eenteameentaak