Het team van CrossFit Meierijstad

In 2017 opende CrossFit Meierijstad de deuren. Vanaf dat moment kunnen onze leden onder goede begeleiding trainen in een compleet uitgeruste CrossFit box. Onze coaches stellen zich graag aan je voor.

Jordy van den Broek

Eigenaar en hoofdcoach

Jordy startte zijn sportieve carrière als trainer in de sportschool. Daar ontwikkelde hij zijn liefde voor 1-op-1 coaching en CrossFit. Hij wilde niets liever dan zijn eigen box beginnen, zodat hij een plek kon bieden aan sporters met alle achtergronden. Jordy geeft les sinds 2015: “Het coachen op de juiste techniek vind ik het leukst om te doen. Daarnaast ben ik ontzettend blij met de leuke leden die we hebben en de fijne sfeer binnen de box. En: zelf trainen doe ik nog steeds met veel plezier!”

Zijn best behaalde prestaties zijn de 1e plaats op de throwdown of the fittest 2017 en 3e plaats op de CF Open 2017 NL.

Opleidingen en certificaten:

  • Sport & Bewegings coördinator niveau 4
  • CrossFit Level 1 Trainer
  • CrossFit Level 2 Trainer
  • CrossFit powerlifting course

Chris van den Broek

Coach 

Chris is een fanatieke sporter, die op een geleidelijke wijze in het coachen is gerold: “Mijn start was bij een reguliere sportschool. Daar deed ik zelf fanatiek aan diverse lessen mee, waarbij ik vooral genoot van het lekker bezig zijn en de gezelligheid. Op een gegeven moment ben ik daar gaan coachen. Ik merkte namelijk dat ik ervan geniet om mensen te enthousiasmeren en nét dat ene zetje te geven zodat ze richting hun doelen werken. Toen ik kennis maakte met CrossFit wist ik het meteen: dit is mijn sport! Ik heb mijn CF1 certificaat behaald en ben ook daarin gaan coachen.”

Naast reguliere lessen CrossFit kun je bij Chris terecht voor begeleiding bij het sporten tijdens en na de zwangerschap. “Op social media zie je veel vrouwen al op dag 3 na de bevalling weer hardlopen. Dat was ook mijn beeld van ‘normaal’ toen ik voor het eerst zwanger was. Terwijl iedereen anders herstelt en je goed moet luisteren naar jouw lijf. Dat is niet eenvoudig. Daarom ben ik naast coach in het reguliere CrossFit programma, nu ook coach voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Ik geef hen goed advies over houding en bewegingspatronen, en we sporten samen in een aangepast trainingsprogramma.”

Wist je dat Chris in haar eerste zwangerschap tot in de 36e week heeft gesport?!

Peter van den Broek

Coach

Voordat Peter in 2012 in aanraking kwam met Crossfit, had hij al 25 jaar gevoetbald en 10 jaar trainingen gegeven aan diverse jeugdteams en een seniorenteam. Twee jaar nadat Peter zelf begon met Crossfit, heeft hij zich gecertificeerd om trainingen te gaan geven. Vanaf 2017 geeft Peter op donderdag- en vrijdagavond training bij CrossFit Meierijstad.

“Nadat ik mijn CF level 1 diploma heb behaald, ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden. En daarbij ben ik groot fan van CrossFit Meierijstad: het is een super gezellige, sociale en laagdrempelige box! Wat mij de meeste voldoening geeft, is om beginners de basis bewegingen van de sport aan te leren. Dit doen we met veel plezier en motivatie, en met een hoge kwaliteit. Ook met gevorderden ga ik de uitdaging aan. Als mensen daarbij dan ook nog hun doelen behalen en als mens fitter worden, dan ben ik blij dat ik daar elke keer weer mijn steentje aan kan bijdragen.”

Peters mooiste CrossFit moment? Dat was om samen met Jordy mee te doen aan de Brabant Throwdown in Tilburg.

Laten we kennismaken!

Crossfit iets voor jou? Kom erachter door gratis en vrijblijvend een proefles aan te vragen!

Je bent welkom!

Molendijk-Zuid 21.01
5482 WZ Schijndel
info@crossfitmeierijstad.nl
Bel Jordy: 06 - 43 26 32 82

Volg ons op social