Hoi beste sportvrienden.

 

Mijn naam is Peter van den Broek, 50 jaar jong en Crossfit ( CF ) nu bijna 4 jaar.

Voordat ik met CF  ben begonnen, heb ik ongeveer 28 jaar gevoetbald. Daarna ben ik jeugdteams gaan trainen en heb mijn trainers diploma behaald . Totaal heb ik zo’n 10 jaar jeugdteams getraind.

 

Thuis kreeg ik via Jordy steeds meer over CF te horen. In het begin wist ik niet goed wat CF was, maar nadat ik naar een training was wezen kijken, was ik verkocht.

Bij CF kun je jezelf eindeloos blijven uitdagen. Je leert veel nieuwe oefeningen en kunt jezelf tot het uiterste geven en uitdagen. Tevens vind ik de sfeer onderling heel belangrijk.

 

Bij CF Meierijstad ( CFM ) wordt er in kleine groepjes hard getraind onder de deskundige begeleiding van Jordy. Hij weet iedereen tot een hoger niveau te brengen en te motiveren zodat ieders doelstelling wordt behaald. Maar wat zeker zo belangrijk is, is de   “community “.    De sfeer onderling is top, en ondanks bloed, zweet en tranen, wordt er altijd gelachen. Aan het einde van de les kan er altijd na gekletst worden, en staat de koffie klaar. Iedereen is welkom bij CFM.

 

Een paar weken geleden heb ik mijn trainingsdiploma voor CF behaald, ( CF-L1 ), waardoor ik nu ook CF lessen mag geven. Binnenkort ga ik dit dan ook doen bij CFM in samenwerking met Jordy. Binnenkort zullen jullie mij dan ook zien als sporter en als trainer.

 

Ik heb er zin in, en tot ziens bij CFM.