He allemaal,

Ik ben Priscilla, 29 jaar en moeder van 2 kinderen.

 

Ik heb 3 jaar geleden kennis gemaakt met crossfit, een sport waarmee je ongeacht je niveau kunt starten en waarbij je jezelf kunt blijven uitdagen om fitter en sterker te worden.

Door de start van een eigen bedrijf in combinatie met mijn gezin heb ik een tijd niet gesport omdat ik dacht daar geen tijd voor te hebben, ik merkte dat ik daar juist helemaal niet fitter van werd. In November heb ik gelukkig de stap genomen om weer te gaan crossfitten, ik vond het wel spannend want je begint toch weer van vooraf aan.

Maar ik maakte kennis met Jordy, een enthousiaste coach waarbij je je meteen op je gemak voelt, die het allerbeste met je wil bereiken, die je uitdaagt, die streng is als het op je techniek aankomt waardoor jij jezelf goed kan blijven ontwikkelen.

Sporten in de groep is motiverend, kortom het is het beste cadeautje wat je jezelf kunt geven en ik ben heel blij dat ik me aangemeld heb en mezelf member mag noemen bij crossfit meierijstad!

 

Liefs, Priscilla