Mijn naam is Sanne van Heeswijk en ik woon in Schijndel samen met mijn man en twee kinderen 11 en 9 jaar.

Ik doe nu ongeveer 2 1/2 jaar aan crossfit. Ik crossfit 4x per week bij Jordy. Jordy geeft zeer goede, persoonlijke begeleiding waardoor mijn prestaties de laatste tijd beter zijn geworden. Crossfit is vooral leuk omdat het zo divers is. Je weet nooit wat je die dag gaat doen en het is altijd een uitdaging voor jezelf.

Dankzij crossfit merk ik vooral in het dagelijkse leven dat ik sterker ben geworden. Denk daarbij aan de wekelijkse boodschappen sjouwen en je kinderen op je rug of nek dragen. Tegenwoordig is dat geen probleem meer.

Ik sport met heel veel plezier bij Crossfit Meierijstad. Er sporten veel leuke, sportieve en gezellige mensen van allerlei niveaus en leeftijden met ieder een eigen doel.