Hoi,

Ik ben Sanne en ik ben 32 jaar. Ik doe nu ongeveer 3 jaar crossfit en sinds oktober 2017 doe ik dit met veel plezier bij Crossfit Meierijstad.

Via mensen in mijn omgeving ben ik bij crossfit terecht gekomen en heb er geen moment spijt van dat ik er toen mee begonnen ben. Alhoewel ik in het begin nogal op zag tegen die zware “stangen”, is het fijn om te merken dat ze nu niet meer zo zwaar zijn als ik ze in het begin vond?.

Vanwege gezondheidsredenen heb ik voor crossfit nooit eerder gesport, het was dus best wel een vuurdoop om meteen met zo’n veelzijdige sport te beginnen. Maar met de fijne en goede begeleiding van Jordy kan ik toch met mijn ‘mankementen’ de meeste oefeningen meedoen. En lukt het niet, geen probleem, dan bedenkt Jordy een passende vervanging of aanpassing. Fijn om met iemand te sporten die echt verstand heeft van wat hij doet en er daarbij ook veel plezier uithaalt om iedereen goed te begeleiden.

Crossfit Meierijstad is echt een hele fijne en gezellige Crossfit box, waar iedereen welkom is en elkaar helpt en aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen. Ik hoop er nog lang met net zoveel plezier te sporten als nu. Bedankt Jordy en ga zo door!