Hallo!

 

Mijn naam is Vincent van Schijndel, ik ben 24 jaar oud. Op dit moment woon ik nog bij mijn ouders in Heeswijk-Dinther, maar ik heb samen met mijn vriendin Charlotte plannen op een eigen plekje in Schijndel te gaan zoeken als we allebei eenmaal aan het werk zijn. Na de zomervakantie ga ik namelijk mijn carrière starten bij Ploegam als werkvoorbereider in de weg en waterbouw.

 

Ik heb tijdens mijn jeugd altijd (als keeper) gevoetbald bij V.V. Heeswijk en wilde op mijn 18de iets anders gaan proberen. Ik wist op dat moment niet goed wat ik wilde doen, waardoor ik ben gaan fitnessen. Na drie jaar merkte ik dat ik toch weer wilde gaan voetballen en ben zo de combinatie voetbal en fitness aangegaan. Echter was dit ook niet wat ik zocht. Mijn vriendin heeft me vervolgens overgehaald om Crossfit te proberen. Ik merkte al snel dat de combinatie krachtsport en conditietraining bij mij paste, waardoor ik afgelopen jaar gestopt ben met voetbal. Ik ben blij dat ik nu bij Crossfit Meierijstad zit, omdat je hier een goede begeleiding krijgt en je altijd kan verbeteren. Soms vind ik het jammer dat ik niet eerder Crossfit ontdekt had, omdat ik dan langer plezier in sporten heb gehad. Crossfit en iedereen in de box geeft mij positieve energie om nog jaren door te gaan.

 

Tot zo ver mijn verhaal. Je ziet me vast nog wel in de box.

 

Groet,

 

Vincent van Schijndel