Hoi, ik ben Viona Lammers, 42 jaar en getrouwd met Arno Lammers. Samen hebben wij 2 superlieve kinderen, Renske (12 jr) en Tijs (9 jr). Renske is ongeveer 2 jaar terug begonnen met crossfit met Jordy als coach en doet dit nu nog met veel plezier. Ook Arno doet aan crossfit en zodoende heb ik deze sport een beetje leren kennen. Ik wilde al een hele tijd weer gaan sporten maar durfde die stap eigenlijk niet te zetten. Ik zag me daar, zonder conditie en met rugklachten enz., nog niet staan tussen al die mensen met afgetrainde lichamen. Totdat Jordy begon met Crossfit Meierijstad en mijn vriendin Monique tegen me zei: “Kom, we gaan het gewoon proberen”. In het begin ging het allemaal nog niet zo goed maar het was zeker lekker om weer te sporten. Jordy gaf ( en geeft!) me het vertrouwen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen en dat je er bent om er zelf fysiek en mentaal sterker van te worden. Maar ook dat je een club mensen om je heen hebt die elkaar steunen en helpen waar nodig en dat jij ook deel uitmaakt van die club.

Als er iets niet lukt tijdens een training weet Jordy wel een andere manier waardoor je toch de juiste spieren kunt trainen. Zo had ik voor het eerst spierpijn in mijn rug zonder last te hebben van mijn rugklachten. Dat is een heerlijk gevoel! Jordy weet je ook altijd te motiveren om tot het uiterste te gaan, opgeven is geen optie.

In het half jaar dat ik nu train heb ik al veel vorderingen gemaakt. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar ben zeker op de goede weg dankzij mijn lieve vriendin en sportmaatje Monique en Jordy als superfijne coach.

Bedankt allemaal en tot ziens in de box!

Groeten Viona