Mijn naam is Yvonne van den broek,  48 Jaar en woon in Schijndel.

Ik ben werkzaam in de dameskledingzaak Kiba te Schijndel.

Ik doe nu ongeveer 1.5 jaar aan crossfit. Eerst dacht ik dat CrossFit niets voor mij zou zijn vanwege mijn slechte knie. Omdat ik 2x aan mijn meniscus ben geopereerd en 1x aan mijn kruisband. Maar op advies van Jordy ben ik t toch gaan doen . Eerst kon ik met mijn knie nog niet eens squatten en hardlopen. En door de goede begeleiding van jordy heb ik zelfs de 10km run for kika zonder pijn aan mijn knie uitgelopen. Dankzij CrossFit merk ik dat mijn spieren sterker worden waardoor ik minder last ben gaan krijgen van mijn kniën.

CrossFit Meierijstad is een supergezellige box waar gezelligheid en saamhorigheid en sportiviteit voorop staat. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of niveau. En ben natuurlijk supertrots op Jordy zoals hij t doet!